BuConDa Business Control Data analytics. Processos que generen beneficis i coneixement

La tranquilitad d'un control
total del negoci.

Bigdata Bigdata Bigdata

Forensic: Protegir organitzacions generant utilitat i beneficis


Data analytics: Ampliar coneixement i capacitat de gestió.


BarcelonaBarcelona Barcelona

Altres serveis.

Automatizació processos i robots.

Logo DuchenneBuConDa ha donat a l'Associació Duchenne Parent Project Espanya l'execució d'un projecte complet de Data Analytics, així com la robotizació de determinats processos administratius. L'execució del projecte s'ha realitzat íntegrament mitjançant software opensource. (Veure més...) Noticia3
Cóm evitar que un bon negoci valgui no més un Euro?
RISK ANALYTICS és la solució

Què instruments de risk analytics va utilitzar el Banco Popular, i per què aparentement no han funcionat? ¿Veritablement pot ser el seu valor d'un Euro? (Ver Más...)
NoticiaMr. Mark Hall, un referent en data mining i cofundador de Weka, ens explica cóm modelar mitjançant un sistema de machine learning. Aquest model permet construir una aplicació antifrau utilitzant Pentaho Data Integration "Kettle" combinat amb Weka, una autèntica marevella d'obligatòria lectura... (Ver Más...)

Nosaltres i nostra idea de negoci.

El plantejament de negoci de BuConDa va més enllà de fer projectes, el veritable objectiu es generar y compartir coneixement amb els nostres clients, aportar agilitat i excel.lència a la gestió.

Nostra amplia experiència professional ens ha mostrats que en moltes organitzacions, fins i tot les grans corporacions, hi ha excessiva exposició a diferents tipus de risc. La falta de monitorització i anàlisi de les variables fonamentals de gestió de forma adequada, fa impossible prendre les millors decisions als moments més oportuns. Volem facilitar la detecció i actuació davant potencials situacions negatives. Riscs que poden afectar tant a directius i socis mitjançant responsabilitats personals, patrimonials i fins i tot penals, com al rest de persones i stakeholders que conformen la organització.

Oferim tot aquest treball de manera que resulti econòmicament assequible per tot tipus d'organitzacions. La utilidad que aportem és desproporcionadament alta respecte el cost. La inversió retorna com formació i coneixement per els nostres clients de manera molt ràpida i eficaç.

El nostre compromís és total amb les entitats i comunitats que generen software lliure. Estem molt agraïts a les entitats que permeten el accés d'avançades eines tecnològiques de manera gratuïta a tot tipus d'usuaris. En aquest sentit, aportem el nostre granet d'arena al creixement d'aquest tipus de plantejaments mitjançant la difusió d'aquestes eines, participació activa a las comunitats, així com amb donacions d'una part dels nostres resultats.